Zanimalo me je kakšna je kasetne tende cenaZanimalo me je kakšna je kasetne tende cena

Pred nekaj leti smo si doma pred hišo uredili zelo prijetno teraso. Tako pa smo na tej terasi lahko nato imeli kakšno zunanje kosilo, ali pa kakšen piknik, kar pa je bilo zelo0 prijetno, sploh pa med poletjem, ko je bilo zunaj prijetno toplo.

No skozi vsa ta leta, pa nas je nekoliko motilo, da smo imeli na tej terasi zelo malo sence. Zato pa smo vedno razmišljali o kakšnemu nakupu tende, kjer so nam bile kasetne tende zelo všeč. Ker pa smo v to teraso vložili že kar nekaj denarja, pa so nas tako vedno skrbele kasetne tende cena, kajti nismo več želeli zapraviti preveč denarja za našo teraso.

No sedaj pa smo se le odločili, da je že čas, da našo teraso malo izboljšamo, kjer pa je bil nakup tende prava izbira, oziroma pravi način za izboljšavo terase. Nato pa smo se odpravili na splet, da bi si ogledali različne opcije. Tukaj pa smo lahko videli, da kasetne tende cena, ni tako visoka, kot smo si mislili, da bo, ter je to pomenilo, da bi bil nakup kakšne kasetne tende, povsem mogoč, tako da smo nato kar začeli iskati kakšno opcijo, oziroma tendo, ki bi nam bila najbolj všeč, ter takšno, da bi bila kasetne tende cena, čim bolj primerna za naše finančno stanje, oziroma za finance, ki smo jih pripravljeni dati v našo teraso.

Zanimalo me je kakšna je kasetne tende cena

Ko pa smo izvedli nakup, pa smo lahko to kasetno tendo namestili na našo teraso. Tukaj pa je bil nato ta plac veliko boljši, ter bolj prijeten, saj smo sedja imeli skozi celoten dan senco, kar pa nam je omogočalo, da smo se lahko na terasi zadrževali tudi cel dan, če smo želeli, saj je bila ta sedaj veliko bolj prijetna, ter nas vroče in močno poletno sonce ni več motilo, saj smo imeli senco. …

Keramika je za bila za renovacijo kopalnice zelo pomembnaKeramika je za bila za renovacijo kopalnice zelo pomembna

Nekaj časa nazaj smo se odločili, da bomo morali doma opraviti renovacijo naše kopalnice. To pa zato, ker je bila ta že zelo stara, tako da je njen izgled zgledal že zelo slabo, ter je bilo tudi že kar nekaj ploščic počenih.

No tako pa nas je čakal velik nakup različnih keramičnih izdelkov. Tako pa smo morali najprej kupiti vso potrebno kopalniško pohištvo, nato pa še vse potrebne keramične ploščice, tako stenske, kot tudi talne. 

Keramika je za bila za renovacijo kopalnice zelo pomembna

Tukaj pa je bila keramika res odlična, kot material za našo kopalnico, saj se lahko keramika kupi v ogromno različnih oblikah, barvah in podobno. To pa nam je omogočilo, da smo lahko kupili kakršne koli keramične izdelke, tako da bi naša kopalnica lahko izgledala čim bolj tako, kot smo želeli. Najbolj pomembno pa nam je bilo to, da bi lahko našo kopalnico čim bolje modernizirali. To pa zato, ker je bil izgled našega stanovanja modern, ter se je tako izgled prejšnje kopalnice zelo tepel z izgledom ostalega stanovanja. Zato pa je bila tukaj spet zelo pomembna keramika, oziroma keramične ploščice. Zato pa smo si za talne ploščice izbrali temno sive ploščice, za stenske pa svetlo sive ploščice. Tako pa se nam je zdelo, da so takšne ploščice še najboljše, da lahko dosežem modern izgled.

No tako pa smo nato res vse to kupili, torej vse keramične ploščice in pa kopalniško pohištvo, ter smo se lahko nato lotili dela, oziroma renovacijo naše kopalnice. Ko pa smo s tem zaključili, pa smo bili zelo zadovoljni s končnim izgledom naše kopalnice. Ta je bila sedaj čisto prenovljena ter je tako izgledala kot čisto nov prostor. Nato pa smo tudi dosegli ta želen modern izgled, tako da se je kopalnica sedaj zares lepo skladala z ostalimi prostori v stanovanju. To pa nam je omogočala keramika, saj smo lahko s specifičnimi keramičnimi ploščicami, dosegli modern izgled. …

Navtični tečaji so res zelo zanimivi za mladeNavtični tečaji so res zelo zanimivi za mlade

Navtični tečaji so res zelo zanimivi za mlade

Nekaj časa nazaj se je moj brat preselil na Obalo tako kot jaz. Jaz sem si res že od nekdaj želela živeti nekje blizu morja in to se mi je tudi uresničilo. Moj brat je zelo hitro opazil kako lepo je pri meni in kar naenkrat je tudi on dobil veliko željo živeti nekje blizu morja. Jaz sem mu bila pripravljena pomagati pri iskanju stanovanja, kaj več pa ne vem kaj bi si lahko želel. Službo je že imel zrihtano in čas je bil za selitev. Ko je prišel na Obalo se je seveda najbolj veselil morja. Jaz sem ga opozorila in mu povedala da so ljudje opozarjali tudi mene, da ti hitro lahko postane dolgčas na plaži. Jaz sem si takrat našla sup in to me res veseli čisto vsak dan, ko sem na plaži.

Tudi moj brat je začel malce razmišljati o temu kaj bi lahko naredil, saj si res ni želel, da bi se to tudi njemu zgodilo. Na spletu je našel nekaj zanimivega in to so bili navtični tečaji. Navtični tečaji so ga že od nekdaj zanimali, saj si je vedno želel imeti neko jadrnico ali čoln. Navtični tečaji bi ga tako naučili kako sploh opravljati tako zadevo in pa kako se orientirati sredi morja. Jaz sem res začela verjeti vanj in sem vedela, da mu bodo navtični tečaji nekako pomagali. Jaz sem zelo vesela, da je našel nekaj tako hitro, saj res nisem želela, da bi mu postal dolgčas. To se lahko namreč zgodi res zelo hitro. 

Navtični tečaji so se tako začeli in moj brat je bil res vesel in pol energije. Videlo se je kako zelo se je veselil tega, da bo imel svoj čoln in da se bo lahko odmaknil od ljudi in užival na polno kadarkoli bo želel. Jaz mu res privoščim, saj si to zasluži.…

Zobozdravnik Ljubljana mi je bil zelo dostopenZobozdravnik Ljubljana mi je bil zelo dostopen

Prec ko sem dopolnil 18 let, je to pomenilo, da sem si moral priskrbeti novega zobozdravnika. Tako pa sem na to čisto pozabil, ter tako nisem več redno obiskoval zobozdravnika, kajti za tistega, ki sem ga imel do 18ga leta, sem sedaj bil že prestar.

No tako pa je minilo nekaj let, ter sem sedaj že res moral najti kakšnega zobozdravnika, saj bi se mi drugače lahko začeli kakšni resni problemi z mojimi zobmi. Tako pa na začetku sploh nisem vedel, kje iskati novega zobozdravnika. Nato pa sem pomislil na to, da bi lahko bil zobozdravnik Ljubljana še najboljša izbira. 

Zobozdravnik Ljubljana mi je bil zelo dostopen

To pa zato, ker se tako ali tako vsak dan odpravljam v Ljubljano, zaradi faksa, ter bi mi bil tako zobozdravnik Ljubljana še najbolj dostopen. No tako pa sem začel iskati različne zobozdravnike, ki se nahajajo v Ljubljani, ter sem jih nekaj tudi kontaktiral, da bi izvedel, če še imajo kaj prostora za nove stranke. No po nekaj iskanja pa se je le našel takšen zobozdravnik Ljubljana, ki me je lahko sprejel.

Prav tako pa je bilo tudi super to, da sem se lahko dogovarjal za termine, ki mi najbolje ustrezajo, tako da sem se lahko odpravil takoj, ko sem končal s poukom na faksu, kar pa mi je zelo odgovarjalo, saj sem si lahko nato dobro organiziral dan in nisem ničesar zamudil v šoli, oziroma na faksu.

No zobozdravnik Ljubljana pa je tako res bil super in mi je bil zelo dostopen. Zato pa sem zelo vesel, da sem zobozdravnika našel ravno v Ljubljani. Čim bi se prijavil k kakšnemu iz katerega drugega kraja, bi tako porabil veliko več časa, saj bi mi bilo to s poti in bi se rabil po faksu, katerega sem imel v Ljubljani, odpraviti še v kakšen drug kraj, da bi obiskal zobozdravnika, kar pa bi bilo zamudno.…

Komarniki na oknih hiše mojih starševKomarniki na oknih hiše mojih staršev

Moji starši so živeli v stari hiši. Bila je zgrajena že veliko let nazaj. Tako so morali vsake toliko časa poskrbeti za določena popravila. Nazadnje so morali zamenjati streho, kar jih je drago stalo. Ko sem bila nazadnje pri njih na obisku, pa sem videla, da imajo po večerih ogromno komarjev. To je bilo za pričakovati, kajti v bližini hiše je bil ribnik. Mama mi je že povedala, kako zelo ji komarji gredo na živce in da očeta ne motijo. Ravno zato, ker očeta ne motijo, nista okrepala. Vsi vemo, da so komarniki v takšni situaciji super rešitev. Tako sem še enkrat vprašala očeta, če res ne bi na okna montiral komarnike. 

Komarniki na oknih hiše mojih staršev

Oče je bil prepričan, da to ni potrebno. Mama pa me je prosila, da naj očeta le prepričam, da bi bilo veliko bolje, če bi bili na oknih komarniki. Tako sem se odločila, da se z očetom pogovorim. Še preden pa sem se pogovorila, sem se pozanimala, koliko bi jih komarniki prišli. Tako mi je bilo veliko lažje, da sem se lahko pogovorila in točno povedala, ali je pripravljen plačati toliko za komarnike. Ko sem mu povedala, koliko naj bi ga komarniki stali, je bil pozitivno presenečen. Rekel mi je, da je bil prepričan, da so komarniki veliko dražji. Enkrat je že gledal, koliko stanejo in takrat je videl druge cene. Tako sem mu pustila ponudbo in mu rekla, daj vseeno premisli. 

Mami pa sem povedala, da oče ni vedel, da komarniki niso tako dragi in da je velika možnost, da bosta končno imela na oknih komarnike. Seveda je bila mama vesela, kajti končno bo lahko mirno spala. Vsako jutro se je prebujala napikana od komarjev in to ji je šlo res na živce. 

Komarniki so končno na vseh oknih in tudi oče se sedaj strinja, kako lažje je vse skupaj, ko ti okoli glave ne brni več.…

Zunanja savna narejena domaZunanja savna narejena doma

Danes je zelo popularna zunanja savna in ledena kopel. Sama obožujem svoje projekte in večkrat se doma česa lotim. Tako sem tokrat začela razmišljati, da bi imela zunanjo savno. Ko sem šla gledat cene preko spleta, so mi bile kar drage. Potem pa sem prišla do ideje, da bi zunanjo savno lahko naredila sama. Seveda sem vedela, da vsega ne morem narediti sama in da potrebujem nekoga, ki se na les spozna in mi bo pomagal.

Zunanja savna narejena doma

Tako sem se spomnila na mojega soseda, ki se vsak dan ukvarja z lesom. Šla sem k njemu in ga vprašala, če bi mi pomagal narediti zunanjo savno. To je bil zanj izziv, ki ga je sprejel. Tako sva skupaj naredila načrt, koliko lesa potrebujeva, ker bo savna v obliki soda. Kasneje sem naročila les in ko je les prišel se je delo začelo. Obožujem delo z lesom. Že od nekdaj imam rada lesene izdelke in tako sem tudi uživala v tem, da bom imela čisto pravo leseno zunanjo savno.

Ker nobeden od naju ni imel izkušenj, je seveda trajalo več časa. Ni pa to bila nobena težava. Lahko rečem, da se je savna lepo počasi delala in oba sva bila ponosna na to, kako nama je vse skupaj uspelo. Ko je bila zunanja savna narejena je bilo res videti lepo. Lahko rečem, da mi je polepšalo vso okolico. Sedaj pa jo moram še samo preizkusiti in bo. Komaj čakam, da vidim, kako deluje. Res je, da sem upala, da bo lepa, da pa bo vse tako lepo izadlo pa si nisem mislila. Imeti doma zunanjo savno je res previlegij in jaz ta previlegij imam.…

3d modeliranje in tisk je bil moj najljubši predmet3d modeliranje in tisk je bil moj najljubši predmet

Že od nekdaj je bila ena izmed največjih stvari, ki me je zanimala, 3d tiskanje. Tako pa sem se vedno želel naučiti te veščine, oziroma bolj kot 3d tiskanje, sem se želel naučiti 3d modeliranje, saj bi mi to omogočali, da bi lahko ustvarjal svoje objekte, katere bi lahko nato natisnil. 

No tako pa sem imel v srednji šoli to srečo, da sem v tretjem letniku imel na voljo izbirni predmet, imenovan 3d modeliranje in 3d tisk. Tako pa sem se takrat z največjim veseljem udeležil tega predmeta, saj me je to zelo zanimalo, ter bi mi to omogočilo, da bi se naučil te veščine, o kateri sem sanjal.

No tako pa smo se pri temu predmetu, večino časa učili zgolj 3d modeliranje. To pa zato, ker je bil cilj osvojiti to, saj ko imamo 3d model narejen, je tiskanje povsem enostavno, tako da je bilo bistveno se naučiti ustvarjati svoje modele. Tukaj pa je bilo pomembno še to, da nas je 3d modeliranje naučilo še, kako moramo postaviti ustrezne opore, saj jih veliko modelov v večini primerih rabi, ker 3d tiskalnik ne mora tiskati v zraku, torej da ne bi imelo že kakšne platforme pod sabo.

Tako pa je bil to nekako še najtežji del, s katerim smo se srečali, saj je bilo težko vedeti, kje postaviti opore, dokler se nismo lotili tiskanja.

3d modeliranje in tisk je bil moj najljubši predmet

No čez čas pa smo nato osvojili 3d modeliranje, kar pa je pomenilo, da je sledilo 3d tiskanje. Tukaj pa je lahko vsak izmed nas, natisnil nek objekt, ki smo ga naredili pri učenju za 3d modeliranje, tako da bi lahko videli, kako bi naša ideja na računalniku, dobila fizično obliko. V kolikor pa 3d tisk ni bil uspešen, pa smo lahko popravili svoj model, ter poizkusili še enkrat, tako da je vsak lahko s seboj domov vzel kakšen natiskan objekt.…

Šampon proti izpadanju las lahko pomaga pri marsikateri situacijiŠampon proti izpadanju las lahko pomaga pri marsikateri situaciji

Nekaj časa nazaj je bilo zame res stresno obdobje in to se je takoj videlo pri meni. To se je predvsem videlo navzven, saj sem bila konstantno slabe volje in pa seveda začelo se je poznati tudi na moji koži in pa na mojih laseh. Na koži sem dobila zelo veliko mozoljev, katerih se enostavno nisem morala znebiti. Pri laseh pa sem opazila, da so mi začeli res močno izpadati in nisem imela več tako redkih kot včasih.

Šampon proti izpadanju las lahko pomaga pri marsikateri situaciji

Že na začetku sem vedela, da gre za stres in da stres vpliva na vse te spremembe. Ravno zato sem se tega stresa tudi morala nekako znebiti in začela sem več ali manj skrbeti zase. Začela sem uporabljati različne kreme, ki bi lahko navlažila moj obraz, tako kot je to res potrebno in hkrati sem začela iskati neke šampone, ki bi mi lahko pri laseh pomagali.

Našla sem šampon proti izpadanju las in ta šampon mi je res padel v oči, saj sem prebrala zelo veliko pozitivnih stvari o njemu na spletu. Ta šampon proti izpadanju las me je res pritegnil in ravno zato sem ga potem tudi kupila.

Začela sem ga aktivno uporabljati in zelo hitro sem opazila, da mi lasje ne izpadajo več toliko. Bila sem res pozitivno presenečena, da lahko nek produkt, kot je šampon proti izpadanju las takoj pomaga. Ta šampon proti izpadanju las sem seveda potem predlagala tudi drugim prijateljicam in pa tudi družini, saj sem slišala, da je izpadanja las res velik problem. Če se ne bi toliko zavzela, za to ne bi opazila, ampak zelo veliko ljudi ima probleme s tem. Ravno zato sem se odločila, da bom ta šampon proti izpadanju las tudi priporočala vsem tistim, ki mi bodo rekli, da imajo tak problem. Meni je res zelo pomagal in bila sem zelo vesela, da sem ga našla in ravno zato privoščim čisto vsakemu, da ta produkt preizkusi, saj vem, kako je ko ti enkrat izpadajo lasje. …

Tandem paragliding sem sedaj že komaj čakalTandem paragliding sem sedaj že komaj čakal

Kar nekaj časa se sedaj že vsako leto odpravljam na razne dogodivščine, oziroma na aktivnosti, katerih še nisem probal. To pa zato, ker bi rad sedaj, dokler sem še mlad in mi telo to omogoča, preizkusil čem več različnih adrenalinskih in pa naravnih dejavnosti, kot se le da. Tako pa sem tudi sedaj imel idejo, kam bi se lahko odpravil čez nekaj tednov, saj se je bližalo poletje, kar pa je pomenilo, da je prihajalo moje študijsko leto proti koncu.

No tako pa me je vleklo na Bled, kjer bi lahko preizkusil tandem paragliding. To pa je v bistvu spuščanje z navadnim paraglidom, na katerem pa sta hkrati dva človeka, tako da bi se lahko tudi jaz spustil z paraglidom, čeprav nimam izkušenj s tem, saj bi bil na paraglidu z strokovnjakom, tako da ne bi bilo nobenega tveganja.

Tandem paragliding sem sedaj že komaj čakal

No tako pa me je tandem paragliding res prepričal in privlačil do te mere, da sem si res rezerviral nekaj dni prenočišč v Bledu, kjer pa sem si za en dan tudi rezerviral tandem paragliding. Tako pa sem imel poleg tega delati tudi katere druge stvari na Bledu, ter uživati v čudoviti naravi okoli bleda, tako da sem si raje rezerviral nekaj dni več.

Sedaj pa je bilo poletje že res pred vrati in nisem moral več čakati, saj sem že komaj čakal, da preizkusim tandem paragliding. Tako pa sem si še ogledal nekaj posnetkov glede tega na internetu, kjer pa mi je to le še otežilo čas čakanja, saj je izgledalo zelo zabavno. Prav tako pa so tandem paragliding zelo pohvalili vsi, ki so ga že probali, tako da sem glede tega videl same dobre ocene, ter so vsi ljudje, ki so se odpravili na tandem paragliding, predlagali, da se še ostali odpravijo na to. Tako pa sem med drugim tudi jaz dobil navdih, da se odpravim na Bled in preizkusim tandem paragliding.…

Softpos nam je spet priskrbel odlične pos terminaleSoftpos nam je spet priskrbel odlične pos terminale

Kakšen mesec dni nazaj, smo se z našim podjetjem odzvali na povabilo na sejem, kjer so se predstavljala manjša podjetja. To pa se nam je zdel odličen način, kako bi lahko malo v ospredje potisnili naše podjetje, da bi ga torej reklamirali. Tako pa smo na temu sejmu lahko tudi prodajali razne naše izdelke in pa kakšne majice z našim logotom in podobno.

Ker pa danes večina ljudi na sebi nosi le še kartice, ter se z gotovino zelo malo plačuje, smo se odločili, da bi bilo pametno, da bi najeli pos terminal. Tako pa smo se obrnili na softpos, kjer pa smo že v preteklosti lahko zelo hitro in brez kompliciranja dobili kakšen pos terminal za uporabo pri kakšni prodaji. Tako pa smo se takoj, ko smo ugotovili, da bomo potrebovali pos terminal na sejmu, obrnili na softpos, saj smo imeli s njimi v preteklosti zelo dobre izkušnje.

Softpos nam je spet priskrbel odlične pos terminale

Prav tako, pa so pos terminali, ki jih nudi softpos, zelo enostavni za uporabo, ter delujejo z vsemi vrstami plačilnih kartic. Med drugim pa smo si lahko pri softpos zrihtali zelo cenovno ugodne pos terminale, kar pa nam je bilo še bistveno, saj smo želeli iz sejma prihraniti čim več denarja, da bi lahko pokrili druge stroške, ki so nastali pri temu.

Tako pa je bil sejem zelo uspešen, ter je bila naša intuicija o plačilnih karticah pravilna, saj so skoraj vse stranke, ki so kaj kupile na naši stojnici, plačale s plačilno kartico. Tako pa nam je pos terminal softpos omogočil, da smo lahko tako res ustregli vsem strankam, kar pa je zagotovo dalo dobro misel vsem strankam, ter smo verjetno tako privabili kar nekaj ljudi, k našemu podjetju, saj nudimo primerne storitve za stranke. Denar, ki pa smo ga pridobili iz sejma, pa bomo porabili za poravnavo stroškov, ki so nastali z organizacijo in pa podobno.…