Navtični tečaji so res zelo zanimivi za mlade

8:49 pop

Categories:

Navtični tečaji so res zelo zanimivi za mlade

Nekaj časa nazaj se je moj brat preselil na Obalo tako kot jaz. Jaz sem si res že od nekdaj želela živeti nekje blizu morja in to se mi je tudi uresničilo. Moj brat je zelo hitro opazil kako lepo je pri meni in kar naenkrat je tudi on dobil veliko željo živeti nekje blizu morja. Jaz sem mu bila pripravljena pomagati pri iskanju stanovanja, kaj več pa ne vem kaj bi si lahko želel. Službo je že imel zrihtano in čas je bil za selitev. Ko je prišel na Obalo se je seveda najbolj veselil morja. Jaz sem ga opozorila in mu povedala da so ljudje opozarjali tudi mene, da ti hitro lahko postane dolgčas na plaži. Jaz sem si takrat našla sup in to me res veseli čisto vsak dan, ko sem na plaži.

Tudi moj brat je začel malce razmišljati o temu kaj bi lahko naredil, saj si res ni želel, da bi se to tudi njemu zgodilo. Na spletu je našel nekaj zanimivega in to so bili navtični tečaji. Navtični tečaji so ga že od nekdaj zanimali, saj si je vedno želel imeti neko jadrnico ali čoln. Navtični tečaji bi ga tako naučili kako sploh opravljati tako zadevo in pa kako se orientirati sredi morja. Jaz sem res začela verjeti vanj in sem vedela, da mu bodo navtični tečaji nekako pomagali. Jaz sem zelo vesela, da je našel nekaj tako hitro, saj res nisem želela, da bi mu postal dolgčas. To se lahko namreč zgodi res zelo hitro. 

Navtični tečaji so se tako začeli in moj brat je bil res vesel in pol energije. Videlo se je kako zelo se je veselil tega, da bo imel svoj čoln in da se bo lahko odmaknil od ljudi in užival na polno kadarkoli bo želel. Jaz mu res privoščim, saj si to zasluži.