Softpos nam je spet priskrbel odlične pos terminale

11:08 pop

Categories:

Kakšen mesec dni nazaj, smo se z našim podjetjem odzvali na povabilo na sejem, kjer so se predstavljala manjša podjetja. To pa se nam je zdel odličen način, kako bi lahko malo v ospredje potisnili naše podjetje, da bi ga torej reklamirali. Tako pa smo na temu sejmu lahko tudi prodajali razne naše izdelke in pa kakšne majice z našim logotom in podobno.

Ker pa danes večina ljudi na sebi nosi le še kartice, ter se z gotovino zelo malo plačuje, smo se odločili, da bi bilo pametno, da bi najeli pos terminal. Tako pa smo se obrnili na softpos, kjer pa smo že v preteklosti lahko zelo hitro in brez kompliciranja dobili kakšen pos terminal za uporabo pri kakšni prodaji. Tako pa smo se takoj, ko smo ugotovili, da bomo potrebovali pos terminal na sejmu, obrnili na softpos, saj smo imeli s njimi v preteklosti zelo dobre izkušnje.

Softpos nam je spet priskrbel odlične pos terminale

Prav tako, pa so pos terminali, ki jih nudi softpos, zelo enostavni za uporabo, ter delujejo z vsemi vrstami plačilnih kartic. Med drugim pa smo si lahko pri softpos zrihtali zelo cenovno ugodne pos terminale, kar pa nam je bilo še bistveno, saj smo želeli iz sejma prihraniti čim več denarja, da bi lahko pokrili druge stroške, ki so nastali pri temu.

Tako pa je bil sejem zelo uspešen, ter je bila naša intuicija o plačilnih karticah pravilna, saj so skoraj vse stranke, ki so kaj kupile na naši stojnici, plačale s plačilno kartico. Tako pa nam je pos terminal softpos omogočil, da smo lahko tako res ustregli vsem strankam, kar pa je zagotovo dalo dobro misel vsem strankam, ter smo verjetno tako privabili kar nekaj ljudi, k našemu podjetju, saj nudimo primerne storitve za stranke. Denar, ki pa smo ga pridobili iz sejma, pa bomo porabili za poravnavo stroškov, ki so nastali z organizacijo in pa podobno.