Lovska kamera je zelo uporaben predmet pri lovu

3:02 dop

Categories:

Tisti, ki seveda ne poznajo tega hobija, je zelo težko tudi vedeti, kaj vse nek lovec potrebuje, ko gre na lov. Pomembni so tudi tisti dnevi, ko lovec ne lovi in tisti dnevi nekako najbolj pokažejo kam se bo potem lovec dal oziroma kje bo lovil? Da pa bo seveda vedel, kje bo lovil mora seveda vedeti, kje se živali zadržujejo. Za to, da ne rabijo vsak dan hoditi okoli in opazovati, kje so živali mu seveda definitivno pride prav lovska kamera.

Lovska kamera se lepo postavi na neko drevo v višino živali in ta lepo spremlja celotno dogajanje v tednu. Če v tistem tednu ni bilo narejene nobene fotografije na tisti lovski kameri, potem dobro vemo, da tam ni aktivnosti živali. Ko vidimo, da ni nobene fotografije, seveda lovska kamera gre na drugo lokacijo. Če je tam malo več fotografij in se vidi, da se živali zadržujejo tam, potem bo čisto vsak lovec vedel, kam mora iti tisti vikend. Lovska kamera ti hkrati olajša delo in pa seveda izboljša lov. Ne rabiš se vsak dan sprehajati po gozdu ter opazovati, kje bi se lahko zadrževale živali. Enostavno postaviš lovsko kamero na neko mesto in tako imaš živi dokaz, da se tam kaj dogaja ali pa pač ne.

Lovska kamera je zelo uporaben predmet pri lovu

Nekateri ljudje seveda postavijo tudi več lovskih kamer na več različnih mest. To se splača tudi tistim ljudem, ki so v skupinah in jih je seveda več in se lahko razporedijo med lovom na različne lokacije. Tako je lahko lov dosti bolj učinkovit in seveda tudi hkrati bolj zabaven za tiste, ki obožujejo lov.

Lovska kamera je nekako res ena izmed zelo pomembnih delov opreme. Zelo redko kdaj srečamo še lovca, ki nima lovske kamere. Je zelo pomemben del, saj ti lahko veliko pomaga in ti pokaže, kaj se na določenem mestu dogaja.